University of Computer Studies, Pathein

ကွန်ပျူတာတက္ကသိုလ်(ပုသိမ်)၊ ၂၀၂၂-၂၀၂၃ ပညာသင်နှစ်

(၂၁-၁၁-၂၀၂၂)ရက်နေ့တွင် စတင်ဖွင့်လှစ်ခဲ့သော ဘွဲ့ကြို ပထမနှစ်(ကွန်ပျူတာသိပ္ပံနှင့်နည်းပညာ)သင်တန်းမှ ကျောင်းသား၊ ကျောင်းသူများအား ကြိုဆိုမိတ်ဆက်ပွဲကျင်းပသည့် မှတ်တမ်းဓါတ်ပုံများ